Lajmet e fundit covid-19

Lajmet e fundit rreth covid-19 ne vendin tone

  covid-19 ne vendin tone dhe ne bote

  Shqiperia
  Covid-19
  Albania WorldWorld
  +0 (24h)
  0
  Te konfirmuar
  0
  +0 (24h)
  0
  Te vdekur
  0
  NAN%
  0
  Te sheruar
  0
  NAN%
  0
  Aktive
  +0 (24h)
  0
  Te konfirmuar
  0
  +0 (24h)
  0
  Te vdekur
  0
  NAN%
  0
  Te sheruar
  0
  NAN%
  0
  Aktive

  Situata covid-19 ne Shqiperi

  Shqiperia

  Te konfirmuar
  0
  +0 (24h)
  Te vdekur
  0
  +0 (24h)
  Te sheruar
  NAN%
  Aktive
  0
  NAN%

  Situata covid-19 ne Bote

  Bota

  0
  Te konfirmuar
  0
  Te vdekur
  Te sheruar

  Statistikat e fundit ne grafikun e meposhtem

  Bota

  Statistikat e fundit ne grafikun e meposhtem

  Shqiperia

  kanada

  Canada

  Cases
  0
  +0 (24h)
  Deaths
  0
  +0 (24h)
  Recovered
  NAN%
  Active
  0
  NAN%

  Worldwide

  0
  Cases
  0
  Deaths
  Recovered